Lahja sikarikkaille pikkupojille: LEGO-palikka puhdasta kultaa

Lifestyle · Stara.fi

Miljoonissa perheissä pohditaan parhaillaan tulevan joulun lahjaideoita, ja eilen kerroimme kuinka ökyrikkaille suunnattu aikakauslehti esitteli miljoonien arvoisia lahjaideoita. Nyt verkossa hämmäsellään myös superkallista LEGO-rakennuspalikkaa.

Kuva: Brick Envy

Maailman kallein LEGO-palikka sopii esimerkiksi superrikkaiden perheiden pienokaisille, jotka haluavat rakennelmiinsa hieman lisää bling blingiä. 25,65 grammaa painava palikka on tehty 14 karaatin kullasta. Yhden palikan hinta on nyt noin 15.000 dollaria.

Kuva: Brick Envy

Pelkän kullan hinta on merkittävästi pienempi kuin palikan hinta, joten käsityölle annetaan tuotteessa suuri arvo. Palikkaa myyvän Brick Envy -verkkokaupan mukaan palikat on tehty vuosina 1979 – 1981, jolloin niitä annettiin lahjaksi erään saksalaisen yrityksen henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille.