Hollywood-kaunotarten kissatappelulla yllätystulos – poliisi löysi huumekätkön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijättäret Jaime Pressly ja Estella Warren tunnetaan paitsi televisio- ja elokuvarooleistaan myös ongelmistaan lain kanssa. Taannoin neitokaiset joutuivat jälleen pulaan eräissä Hollywood-pirskeissä.

Pressly ja Warren joutuivat nimittäin kissatappeluun syntymäpäiväjuhlilla Bootsy Bellows -klubilla. Us Weekly -lehden mukaan naiset tulistuivat toisilleen, kun Jaime Pressly äkkäsi Estellalla hänen assistenttinsa samana iltana kadonneen käsilaukun.

Warren väitti laukkua omakseen, vaikka sen sisällä oli Presslyn assistentin tavaroita. Naisten yltyneen riidan vuoksi poliisit soitettiin lopulta paikalle. He löysivät laukusta huumeita, joita kumpikaan naisista ei tunnustanut omikseen. Tilannetta tutkitaan.

Presslyn edustajat eivät ole kommentoineet tapausta. Warren ei sen sijaan voinut olla twiittaamatta riidasta sosiaalisessa mediassa.

– Ei mitään mieltä, ajatusta, pohdiskelua, analyysia, itsensä kehittämistä, tarkoitusta… Antaa sen selvitä itsekseen, kirjoitti Estella Twitter-blogiinsa.

Näyttelijäkaunottarilla on ollut aiemminkin ongelmia lain kanssa. 34-vuotias Estella Warren pidätettiin vuonna 2011, kun hän törmäsi kolmeen parkkeerattuun autoon Los Angelesissa ja karkasi paikalta. Neito sai syytteen rattijuopumuksesta. 35-vuotias Pressly taas jäi vuonna 2011 kiinni rattijuopumuksesta Santa Monicassa, Kaliforniassa.