Yhden illan seksisuhteesta tuli painajainen: Menestysohjaaja saa viimein hengähtää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvin menestyneet Kauhea kankkunen -elokuvat saavat pian jo kolmannen osansa, jonka Suomen ensi-ilta on 29. toukokuuta 2013. Elokuvien ohjaaja Todd Phillips oli taannoin otsikoissa, kun erään yhden illan seksisuhteen nainen nainen alkoi ahdistella häntä.

Poliisit pidättivät vainoamisesta epäillyn Juliana Shiaon tammikuussa Todd Phillipsin kodin ulkopuolelta. Nyt 22-vuotias nainen on määrätty oikeudessa pysyttelemään 90 metrin päästä ohjaajasta seuraavan 10 vuoden ajan. Lisäksi Julianalle tuomittiin 30 vuorokaudeksi yhdyskuntapalveluun ja hänet määrättiin vuoden ajaksi psykologin tarkkailtavaksi.

TMZ-verkkosivuston mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun Phillips tapasi 22-vuotiaan Juliana Shiaon elokuvan kuvauksissa noin kaksi vuotta sitten ja he päätyivät harrastamaan seksiä. Juliana ei jättänyt ohjaajaa tämän jälkeen rauhaan, vaan lähetti taukoamatta tekstiviestejä ja vainosi miestä. Lopulta nainen ilmaantui Phillipsin kotiin Los Angelesiin ja tuhosi miehen tyttöystävän auton.