Uusnatsi kuuli olevansa osin afrikkalainen – näin reagoi

Ohhoh! · Stara.fi

Rasismi ja suvaitsevaisuus ovat parhaillaan Suomessa ajankohtaisia puheenaiheita monestakin syystä. Varsinkin kotimainen Leijonasydän-elokuva on nostanut monia asioita ihmisten mieliin ja julkiseen keskusteluun. Nyt eräs rasismiin taipuvainen julkkishahmo on tyrmistynyt televisiossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Maailmalta löytyy yhä runsaasti ihmisiä, jotka uskovat valkoisen rodun ylivaltaan. Eräs heistä on maailmankuulu uusnatsi Craig Cobb, joka on nyt vieraillut suositussa keskusteluohjelmassa yllättävin tuloksin.

Ohjelman tuotantotiimi nimittäin selvitti miehen perimää ja paljasti tulokset televisiolähetyksessä. Cobbin ilme ja reaktio olivatkin näkemisen arvoisia, kun hän kuuli olevansa DNA:n perusteella vain 86-prosenttisesti eurooppalainen ja 14-prosenttisesti afrikkalaista geeniperimää. Mies joutui välittömästi studioyleisön naurunaiheeksi ja kiisti tuloksen paikkansapitävyyden.