Ei ole photoshopattu: NASCAR-naiskuljettaja käsittämätön näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu amerikkalainen kilpa-autoilija Danica Patrick tunnetaan pääasiassa oman alansa fanien keskuudessa, mutta ensi vuonna mahdollisesti myös paljon laajemminkin. Hän nimittäin tähdittää Super Bowlin mainoskatkolla esitettävää Go Daddy -yhtiön mainosvideota.

31-vuotias NASCAR-kuljettaja ikuistettiin paparazzien toimesta 18. joulukuuta Los Angelesissa kuvaamassa juuri tuota mainosta. Todennäköisesti kaikkien silminnäkijöiden huomio kiinnittyi vääjäämättä Danican vartaloon, joka peittoaa valtaosan myös miespuolisista kehonrakentajista.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut hänen oikea vartalonsa, mutta kuvaa ei ollut myöskään käsitelty digitaalisesti, eli niin sanotusti photoshopattu. Niiden sijaan Danicalla oli yllään melkoisesti topattu ”lihasasu”. Lopullinen näky selviää vasta tarkoin varjellun mainoksen saadessa ensi-iltansa.

Katso kuva E! Onlinen verkkosivuilta.

PÄIVITYS: Jutussa tarkennettu kohtaa, jossa kerrotaan, että kyse ei ole photoshopista. Lihakset on siis saatu aikaan eräänlaisella lihasasulla, mutta kuvankäsittelyä ei ole käytetty.