Näitä miehiä naiset toivovat seksiseuraksi – tuskin olisit arvannut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset saattavat salaa haaveilla julkkismiehistä makuuhuoneen puolella. Nyt brittiläinen noutoruokasivusto just-eat.co.uk kysyi naispuolisilta käyttäjiltään, kenet he tahtoisivat jakamaan yön pikkutunteina nautitun herkun.

Kyselyyn vastanneet 43.000 naista eivät yksinkertaisesti voi olla väärässä, sillä kärkikolmikko koostuu varsin komeista uroksista. Voittajaksi valikoitui vekkulisilmäinen Will Smith ja toiseksi eniten vierailulle olisi tervetullut viime vuosina miehistynyt Leonardo DiCaprio. Kolmantena listalla on Batmanin rooliin viime vuonna valittu Ben Affleck. Neljäntenä puolestaan hykertelee superkuuma Channing Tatum.

Koska kysely oli poikkeuksellisen laaja, voidaan yleiseen mielipiteeseen luottaa myös viidenneksi tulleen komistuksen kohdalla, kun halutuimpien miesten listalle nousee särmä Jason Statham. Skottilainen Gerard Butler on listan kuudes ja seitsemänneksi eniten brittiläisten naisten yöseuraksi kelpaisi Danny Dyer. Loppulistalla keikkuvat Tom Hardy ja Vin Diesel. Monen neitokaisen unelmamies Ryan Gosling on yllättäen vasta listan kymmenes.