Menestyvän miehen kanssa treffeille? Tässä valttikorttisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Menestyvät miehet hakevat yleensä rinnalleen esteettisesti näyttävää naista, joka hallitsee seurapiireissä sukkuloimisen ja etikettien kanssa pelaamisen. Kikattelevat ja minihameiset neitokaiset jäävät auttamattomasti asiallisten naisten jalkoihin, jotka ovat samalla tyylikkäitä ja seksikkäitä. Asu ei kuitenkaan saa olla tylsä.

Seeking Millionaire -sivusto paljastaa nyt vinkit, kuinka naisen tulisi pukeutua hyvin toimeentulevan miehen seurassa julkisilla paikoilla. Koska nainen edustaa tällöin myös vierellään seisovaa miestään, tulee hänen kiinnittää asuun tavallista enemmän huomiota. Siideripissiskategoriaan ja ylieroottisiin vaatteisiin luettavat asut saavat nyt jäädä ja päälle pannaan huippumuotiin verrattavia kokonaisuuksia.

Klassinen kynähame ei ole koskaan huono valinta, mikäli se vain sopii kantajansa vartalon mallille. Kevään tullen kannattaa kiinnittää huomiota tyylikkään mekon väriin ja printtiin, joka ei saa olla kokomusta, mutta ei liian räiskyväkään. Pääasia on, että asussa on värejä, ja esimerkiksi geometriset kuviot ovat nyt nosteessa. Vaimomateriaalia edustava neitokainen jättää asussaan asioita myös arvailujen varaan ja siksi hameen helma menee reilusti polven yli.

Parhaimman asukokonaisuuden saa silloin, kun yhdistää bisnes-lookin ja coktail-asut keskenään. Tällöin nainen on edustava ja tyylikkään houkutteleva. Kengät eivät missään nimessä saa olla tolppakorkoiset ja liian massiiviset, vaan sirot ja matalalla korolla varustetut. Kenkien on sovittava seisomiseen, tanssimiseen ja kävelemiseen. Kevyet remmikengät ovat paras valinta sekä nuden väriset ja huomaamattomat korkokengät.