Petetyn naisen kosto on suloinen – jakoi rakastajattaren alastonkuvia työpaikalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman vaarallisimmat asiat voidaan luokitella kolmeen ryhmään, josta kolmantena on ydinräjähdys, toisena auringon sammuminen ja ensimmäisenä petetyksi tullut vaimo. Beverly Rolston sai tietää 45-vuotiaana olevansa naimisissa miehen kanssa, joka pettää häntä naisen ystävän kanssa.

Pettämiseen on yleensä monia syitä, mutta mikäli syrjähyppyjä jatkaa säännöllisesti muiden kanssa seksiä harrastaen, voisi olla asiallisempaa ottaa ero vakituisesta kumppanista. Ohion Middletownissa asuva Rolston oli saanut käsiinsä alastonkuvia, joissa hänen aviomiehensä harrasti seksiä. Kuvista tunnisti hyvin myös vaimon entisen ystävän.

Asiasta suivaantunut Rolston otti alastonkuvasta suurennoksia, New York Post uutisoi. Hän meni miehensä rakastajattaren työpaikalle paikalliseen Walmartiin ja levitti otoksia ympäri tavarataloa. Jokaisessa julisteessa luki lisäksi: ”Piilottakaa aviomiehenne”.