Sinkkunaisia huijataan uudessa realitysarjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat varmasti Mijonääri Joe -realitysarjan ja sen Miljonääri Jussi -nimellä esitetyn suomalaisversion. Sarjoissa joukko naisia kilpaili miljonääriksi väitetyn miehen sydämestä. Lopuksi mies kuitenkin paljastui tavalliseksi tyhjätaskuksi.

Yhdysvaltain Fox-kanavalla päästään pian seuraamaan I Wanna Marry Harry -nimistä realitysarjaa, joka nojaa pitkälti samanlaiseen ideaan. Sarjassa seurataan 12 amerikkalaista sinkkuneitoa, jotka kilpailevat paikasta Iso-Britannian prinssi Harryn kainalossa. Tosiasiassa Prinssi Harry on kuitenkin näyttelijä Matthew Hicks, tavallinen brittimies ja prinssin kaksoisolento.

Sarjaa tullaan esittämään Yhdysvalloissa kesällä. Ohjelman tuotanto aloitettiin viime elokuussa peitenimellä Dream Date. Realitysarjan taustalla on muun muassa Rikkaat Kardashianit -sarjasta vastaava Ryan Seacrestin tuotantoyhtiö.