Kylie Minogue seksikkäässä Sloggi-mainoksessa – makuuhuonekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatar Kylie Minogue on arvostettu live-esiintyjä, sillä laulutaidoillaan hurmaava pitkäsääri ei jätä ketään kylmäksi. 46-vuotias supertähti on onnistunut pitämään huolta upeasta vartalostaan, ja nyt hän on ryhtynyt peräti alusvaatemalliksi.

Splash
Splash

Kylie poseeraa parhaillaan Sloggi-alusvaatemerkin mainoskuvassa, jossa hän nojailee makuuhuoneen seinään pikkuhoususillaan.

Taannoisten maailmankiertueen keikkojen taustatanssijoilla ei ollut shown puolivälissä edes alusvaatteita päällä, ja myös Kylien takapuoli vilahteli tuon tuosta. Konsertin koreografia ei ollut helpoimmasta päästä, ja muutamien biisien aikana nainen akrobaattisiin asentoihin. Kylien lavaesiintymistä katsellessa ei voisi uskoa, että tähti on jo 46-vuotias. Hän ei selvästikään ole vanhentunut viimeisen parin kymmenen vuoden aikana.