Blac Chyna juhli Black History -kuukautta – näyttävät alastonkuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Helmikuun ajan vietetään tummaihoisten ihmisten historiaan keskittyvää Black History Month -kuukautta, joka on alun perin presidentti Gerald Fordin aloittama tunnustus erilaisia ihmisiä kohtaan. Nyt Blac Chyna otti osaa Black History -kuukauteen näyttävillä alastonkuvilla.

Blac Chyna halusi selvästi juhlia uusissa rohkeissa kuvissaan afrikanamerikkalaisia juuria ja tummaa kaunista ihoaan. Chyna on tyylikkäissä kuvissa täysin alasti, mutta hänen vartaloonsa on kuitenkin maalattu valkoisella ja vihreällä maalilla kuvioita, jotka muistuttavat erilaisia heimomaalauksia.

Blac Chyna näyttää hyvin kauniilta ja eteeriseltä kuvissa, joissa nainen on täysin paljaana kameroiden edessä. Chynan hiukset nähdään myös epätavallisesti aivan pienellä korkkiruuvikiharalla, jota Chynan hiuksissa ei yleensä ole. Chynan hiukset ovat useimmissa kuvissa väriltään joko vaaleat tai mustat, mutta ne on aina suoristettu.

History

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Bold

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Queen

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on