Tätä ei ole lavastettu: Äiti vaihtoi lasten ruutuajan kirjoihin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Teknologia on osa nykylasten elämää. Se ei kuitenkaan saa olla luovuuden ja viihteen pääasiallinen lähde, sillä lasten on edelleen osattava lukea, liikkua ja leikkiä. Nyt eräs äiti näyttää mallia, miten ruutuajan vähentäminen onnistuu.

Molly DeFrank yksinkertaisesti otti pädit ja älypuhelimet pois. Perheen lapsilla meni pieni tovi tottumiseen, mutta pian he alkoivat leikkiä keskenään. Lastenohjelmien ja pelien tuijottamisen sijaan ipanat viettivät vapaa-aikaansa enemmän kirjoja lukien. DeFrank kertoo, että yksi hänen tyttäristään on kehittynyt hurjasti lukutaidoiltaan hieman yli puolessa vuodessa.

Lapset saivat ennen tunnin verran ruutuaikaa. Äiti kuitenkin päätti vähentää sitä entisestään ja huomasi pian ipanoiden keskittyvän paremmin, nukkuvan enemmän ja olevan iloisempia. Joululoma on oivaa aikaa panostaa lasten kanssa touhuamiseen ruutujen tuijottamisen sijaan.

We did not stage this photo. Months ago we removed screen time from our kids. Why? Because my precious babies were…

Publiée par Molly DeFrank sur Jeudi 7 novembre 2019