Rumer Willis poseerasi vähäpukeisena: ”Arvostan vartaloani”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis on kertonut, että hän ei ole ollut aina kovin varma omasta vartalostaan tai ulkonäöstään. Nyt 31-vuotias nainen halusi näyttää seuraajilleen miltä hänen vartalonsa näyttää oikeasti.

Rumer Willis julkaisi aiemmin itsestään kuvan, jossa hän kertoi oppineensa arvostamaan omaa kehoaan ja hyväksymään vartalonsa sellaisena kuin se on. Kuvan julkaisemisen jälkeen nainen halusi kuitenkin vielä julkaista myös videon, jossa seuraajat pääsevät todella näkemään totuudenmukaisesti sen miltä hän näyttää ilman tarkasti harkittuja kuvakulmia.

Rumer Willis on sitä mieltä, että kuka tahansa pystyy ottamaan sosiaaliseen mediaan hyvän kuvan itsestään, minkä vuoksi hän halusikin näyttää myös videolla miltä hän näyttää. Willis haluaa hänen viestinsä olevan mahdollisimman läpinäkyvä faneille. Hän ei halua julkaista vain täydelliseltä näyttäviä kuvia, joissa hän kertoisi epävarmuuksistaan. Kaikki ei ole kuvissa aina täysin sitä miltä näyttää, minkä vuoksi Willis koki, että kuvan jälkeen hän halusi myös liikkuvalla videokuvalla esitellä vartalonsa samoissa alusvaatteissa kuin kuvissa.

https://www.instagram.com/p/CAWIB38l_x0/

https://www.instagram.com/p/CAWcb_9FNHL/