Rumer Willis poseerasi vähäpukeisena: ”Arvostan vartaloani”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär Rumer Willis on kertonut, että hän ei ole ollut aina kovin varma omasta vartalostaan tai ulkonäöstään. Nyt 31-vuotias nainen halusi näyttää seuraajilleen miltä hänen vartalonsa näyttää oikeasti.

Rumer Willis julkaisi aiemmin itsestään kuvan, jossa hän kertoi oppineensa arvostamaan omaa kehoaan ja hyväksymään vartalonsa sellaisena kuin se on. Kuvan julkaisemisen jälkeen nainen halusi kuitenkin vielä julkaista myös videon, jossa seuraajat pääsevät todella näkemään totuudenmukaisesti sen miltä hän näyttää ilman tarkasti harkittuja kuvakulmia.

Rumer Willis on sitä mieltä, että kuka tahansa pystyy ottamaan sosiaaliseen mediaan hyvän kuvan itsestään, minkä vuoksi hän halusikin näyttää myös videolla miltä hän näyttää. Willis haluaa hänen viestinsä olevan mahdollisimman läpinäkyvä faneille. Hän ei halua julkaista vain täydelliseltä näyttäviä kuvia, joissa hän kertoisi epävarmuuksistaan. Kaikki ei ole kuvissa aina täysin sitä miltä näyttää, minkä vuoksi Willis koki, että kuvan jälkeen hän halusi myös liikkuvalla videokuvalla esitellä vartalonsa samoissa alusvaatteissa kuin kuvissa.

View this post on Instagram

This is just an appreciation post for my body 💪🏼because I think it’s important to celebrate ourselves. Not because we lost weight or we are a certain size or because we have a rare moment when a photo looks “how we think it should to be accepted by mainstream” My body does so much for me and works so hard for me. But more often than not the only thing it hears it what is wrong with it. What is lacking or what there is too much of. I am a fault of this all too often. Being in quarantine and struggling to find a new routine and not using food to find comfort when you are stuck at home all day is hard. Finding discipline to workout from home and eat healthy is hard and it’s ok not to be perfect, I’m certainly not. What is important is to find ways to be happy where you are at and not make being a perfect size or weight or hair color or body shape some goal that you can only find happiness and acceptance of you reach it. Because you will never be happy if that is the case because there will always be something wrong. When we look in the mirror or at a photo we usually just go to all the things “wrong” not the unique beauty. I had a moment today after I worked out and I took this picture and I tried just for a moment to just see all the amazing things and not my “perceived flaws”. I took a moment to acknowledge myself and my body and how much it does and I said thank you for being just as you are and even just for today I release the idea that to be beautiful or desirable you have to be anything other that what you are right now. I wanted to share this in hopes that maybe it may inspire you to do the same 🤎 Ru

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on