Latviasta tulossa plastiikkakirurgian turistikeskus

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ravintola- ja ruokamedia Toptaste on esitellyt Latviaa maana, jonne matkustetaan hyvinvoinnin ja kauneuden perässä. Suomesta katsottuna Latvian sijainti on ideaali, sillä se on aivan Viron naapurissa. Maassa tehdään runsaasti plastiikkakirurgisia toimenpiteitä ja kauneushoitoja.

– Ulkonäköön sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin toimenpiteisiin ja hoitoihin tullaan Latviaan yleisimmin Englannista, Virosta, Liettuasta ja Venäjältä. Latvia on niin ikään esimerkiksi saksalaisten, amerikkalaisten ja ruotsalaisten suosiossa, Toptaste kertoo.

Latviaan saa edullisia lentoja ja sinne voi mennä vaikkapa omalla autolla. Maassa on edulliset majoituskustannukset ja muutenkin Suomea matalampi hintataso.

– Latvian yksityisklinikoiden ja -sairaaloiden suosituimpien palvelujen listalla ovat plastiikkakirurgisten operaatioiden lisäksi muun muassa suunterveydenhoito, lihavuusleikkaukset, erilaiset silmäleikkaukset, ortopediset leikkaukset, suonikohjuleikkaukset ja ihotautien hoidot.