Poliisi valvoo joulun liikennettä – näissä paikoissa ylinopeudesta tulee helposti sakot

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenne käy jälleen vilkkaana joulun aikaan, kun suomalaiset matkaavat esimerkiksi sukuloimaan tai mökeille. Poliisi valvoo liikennettä eri puolilla Suomea, eikä ylinopeussakoilta voi välttyä joulukiireisiin vetoamalla.

Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein jakoi Twitterissä aiheeseen liittyvän muistutuksen. Pastersteinin mukaan valvonnan tavoitteena on, että jokainen pääsee perille naarmuitta.

Samalla Pasterstein listasi 19 paikkaa, joissa ylinopeutta ajavat saavat suurella todennäköisesti ikävän jouluyllätyksen sakkojen muodossa. Samoilla alueilla lienee parasta pitää ajonopeudet kurissa myös joulun paluuliikenteessä, jonka odotetaan olevan vilkkaimmillaan sunnuntaina Tapaninpäivänä.

 • Rovaniemi Vt 4, Hirvas koulu
 • Vihti Vt 2, Koivissilta
 • Kylmäkoski Vt 9, Tipuri
 • Salo Kt 5, Perniö
 • Kajaani Vt 5, Kokkolantie
 • Leppävirta Vt 5, Soukka
 • Pello Vt 21, Ratasjärventie, Napapiiri
 • Sysmä Vt 4, Onkiniemi
 • Laihia Vt 3, Potila
 • Laitila Vt 8, Nästi
 • Liminka Vt 4, Ala-Temmes
 • Raahe Vt 8, Mestauskallio
 • Jämsä Vt 9, Juokslahti
 • Tervola Vt 4, Loue
 • Loimaa Vt 9, Karhula
 • Joutsa Vt 4, Joutsa
 • Raasepori Vt 52, Vanha Hangontie
 • Tampere, Hervannan valtaväylä
 • Hämeenkoski Vt 12, Hyväneula