Leipurit valmistivat taikinasta aidon kokoisen Han Solon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornialainen leipomo on herättänyt hämmästystä tuoreella luomuksellaan. Leipomossa luotiin aidon kokoinen leipäpatsas, joka esittää Star Wars -elokuvien karboniittiin jäädytettyä Han Soloa.

One House Bakery -leipomon Catherine Pervan ja hänen tyttärensä Hannalee tekivät Han Solo -patsaan kokonaan taikinasta. Pan Solo -nimen saanut teos on mukana paikallisessa Scarcrow Contest -kilpailussa, jossa etsitään parhaita halloween-teemaan sopivia luomuksia. Voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella.

One House Bakeryn edessä esillä olevasta Pan Solosta otetut kuvat ovat levinneet viraalina sosiaalisessa mediassa. Scifi-faneina tunnetut Pervanit ovat aiemminkin käyttäneet leivostensa inspiraationa elokuvia ja tv-sarjoja. He ovat luoneet leipäversioita muun muassa Mandalorian-sarjan hahmoista.