Leila K asuu kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvulla megasuosiossa ollut ruotsalainen Leila K on nykyisin kaikkea muuta kuin stara. Ruotsalainen Expressen -lehti bongasi kodittoman ex-tähden Tukholman kadulta, jossa hän myy jopa itseään saaden rahaa elämiseensä.

Nyt Leila K:n entinen levy-yhtiö on päättänyt tehdä jotain hänen hyväkseen. Levy-yhtiö julkaisee Leila K -kokoelman, jonka tuotto menee lyhentämättömänä hänen hyväkseen. Kokoelma tulee sisältämään Leila K:n suurimmat hitit vuosien varrelta.

Leila K nousi tähdeksi vuoden 1989 jättihitillään ”Got To Get”. Tämän jälkeen hän vieraili mm. Rob’n’Razin ja Dr Albanin levyillä. Vuonna 1991 hän nousi taas listaykköseksi biisillä ”Magic Ball”. Hittiputki jatkui kappaleilla ”Open Sesame”, ”Electric”, ”C’Mon Now” ja ”Rude Boy”. Jälkimmäisestä on muuten nimensä napannut suomalainen Darude.

Huumeet ja muut nautintoaineet maistuivat Leila K:lle jo 90-luvun puolivälissä. Hän toilaili vuoden 1995 Rantarockissa siihen malliin, että hän joutui putkaan ja ensimmäisellä koneella takaisin Tukholmaan. Leila riehui mm. Vaasan Mc Donaldsissa yrittäen ostaa sieltä huumeita ja varastaa ruokaa. Lopulta poliisit löysivät hänet paikallisesta hotellista riehumasta.