Britney Spears on raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptaivaan kuningatar Britney Spears on mahdollisesti raskaana. Mikäli huhut pitävät paikkansa, Britney tuli toiveidensa mukaisesti raskaaksi Kevin Federlinelle kuherruskuukautensa aikana. Britney on kertonut myös julkisesti haluavansa lapsia.

Stara.fi uutisoi jo 29. lokakuuta, että Britney haluaa tulla raskaaksi. Silloin megatähti tosin kiisti – vielä silloin – olevansa raskaana, ja käytti erilaisia hedelmällisyysrohtoja parantaakseen mahdollisuuksiaan. Jenkeistä kantautuneet tiedot puhuvat kuitenkin nyt omaa kieltään.

Britney on nähty Los Angelesissa Baby Style -nimisessä vauvaliikkeessä shoppailemassa vauvanvaatteita. Suosikkivärinä oli vihreä. Britneyn kerrotaan paljastaneen liikkeen henkilökunnalle, että on yhdeksännellä viikolla raskaana.