Kanalle kultasinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skabadabaduu- ja Staraoke-juontaja Kana julkaisee uuden singlensä Sähkövirtaa 26.tammikuuta.2005. Sinkkua on tilattu jo etukäteen kultaan oikeuttava määrä, eli yli 5.000 kappaletta. Kultasingle jaetaan Kanalle Turun Next Step-messuilla keskiviikkona 19.tammikuuta, eli ennen sinkun julkaisemista.

Sähkövirtaa -biisi esittelee uudistuneen rokkaavamman Kanan, ja tulee sisältymään artistin tulevalle albumille. Nuorekkaalle yleisölle suunnattu kappale julkaistaan yhteistyössä sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:in kanssa.

Aiemminkin singlet ovat myyneet hurjia määriä erilaisten yhteistyökumppanien ansiosta. Vuoden 1992 myydyin single oli 2.Maanantai -yhtyeen Mixet tahdo olla munkaa, jota myytiin silloin 1.500 kappaletta. Myyntimenestyksen takana oli automerkki BMW, joka osti sinkkua liikelahjaksi. Kappaleessa laulettiin mm. kyseisestä automerkistä.