JoJo : Baby It’s You

Singlet · Stara.fi

Teinistara JoJon Leave (Get Out) on ollut kuluneen syksyn soitetuimpia r&b-biisejä myös Suomessa, kuten Stara.fi ennustikin jo alkukesästä. Nyt nuorelta popparilta tulee toinen sinkkulohkaisu Baby It´s You. Kappale on rauhallisempaa r&b-tavaraa, joka on The Underdogsin tuottama.

Kappale soundaa hyvältä, mutta on ehkä hieman liiaksi jenkkikamaa. Suomalaiseen makuun tämä voi olla liiankin hidasta kauraa. Biisistä puuttuu myös naseva hook, joka jäisi mieleen. Tämä on siis peruskamaa, joka ehkä toimii jenkkimarkkinoilla, mutta ei Suomessa.

Biisissä on JoJon vokaalien lisäksi myös hieman rap-osuuksia. Vierailijana on Bow Wow -niminen rappari. Biisi ei ole artistin parhaimmistoa, sillä JoJon albumilta löytyy paljon parempiakin biisejä.

Sinkun pelastaa kakkosbiisinä oleva Hip Hop Club Mix JoJon jättihitistä Leave (Get Out). Versio on groovaava ja toimii hyvin myös alan klubeissa.

Pisteet 2/5