Tea Leoni vietteli Jim Carreyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Jim Carrey ja Tea Leoni tähdittävät pian Suomessakin ensi-iltansa saavan Taalat taskuun, Dick & Jane -elokuvan uutta versiota. Carrey ei alunperin halunnut lainkaan mukaan projektiin, mutta joutui Leonin vastustatattoman vetovoiman uhriksi.

Kuminaama-Carrey on aiemmin kertonut, että hän inhoaa uudelleenfilmatisointeja, mutta lupautui mukaan välittömästi kuullessaan 39-vuotiaan vastanäyttelijänsä nimen.

– Inhoan uudelleenfilmatisointeja suurimman osan ajasta, mutta nyt minut vieteltiin mukaan. Ajattelin, että voisi olla hauskaa kuvata kunnon remuamista oikein hyvän näyttelijättären kanssa, Carrey kertoi.

– Pidän todella Teasta. Hän on täydellinen pelinainen, joka on valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen minne tahansa. Pidin todella ideasta, jossa pariskunta antaa palaa sydämensä kyllyydestä. Se on tässä elokuvassa hauskinta.

Taalat taskuun, Dick & Jane julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1977. Silloin pääosissa nähtiin George Segal ja Jane Fonda. Uuden version on ohjannut Dean Parisot ja siinä näyttelee myös Alec Baldwin.