Herd & Fitz : I Just Can´t Get Enough

Singlet · Stara.fi

Herd & Fitzin tanssiraita I Just Can´t Get Enough edustaa 90-lukulaista tanssikamaa yksinkertaisimmillaan. Kevyen melodinen housetausta, jonka päälle on lisätty naisvokaalit. Ysäriä siitä tekee miksaus ja masterointi, jossa Abigail Baileyn vokaalit on punnerrettu todella pintaan.

Soundipuoli on keskinkertaista huttua, joka lähtee vaikkapa Reasonin oletusasetuksilla. Pääsoittimena on jonkinlainen pianon ja kitaran välimuoto, joka ei kuitenkaan potki tarpeeksi. Kappale olisi saanut huimasti lisää potkua, jos tilalle olisi vaihdettu perinteinen lämmin ja voimakas housepiano.

Vokaalit ovat niin ikään keskinkertaista pöytälaatikkomatskua, eikä biisistä ole lainkaan koukkua, joka tekisi siitä muita genren kappaleita paremman. I Just Can´t Get Enough on korkeintaan klubien alkuillan soittokamaa, vaikka siinä ei olekaan varsinaisesti mitään vikaa.

Singleltä löytyy toki muutama remix, joista Freemason´s Club Mix potkii selvästi originaalia paremmin ja toimii myös tanssilattialla. Saman jengin Freemason´s Dub Mix on astetta tiukempi ja potentiaalinen hitti myös klubeissa. Näiden remixien ansiosta sinkulle kolme pistettä.

Pisteet 3/5