Eva Longoria

Haastattelut · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi Täydelliset naiset -sarjastaan supersuosituksi nousseen Eva Longorian Los Angelesissa. Haastattelussa Wisteria Lanen nuorin ja seksikkäin kotirouva puhui avoimesti sarjastaan, julkisuuden rasitteista ja rakkaudestaan koripallopelaaja Tony Parkeriin.

Täydelliset naiset -sarjan toinen tuotantokausi sai kriitikoilta risuja, mutta Eva Longoria ei ole huolissaan sarjan menestyksestä.

– En ole ollenkaan huolissani. En oikein koskaan ymmärtänyt kriitikoiden kantaa siihen, että sarja olisi ollut pettymys, koska numerot kertovat täysin toista. Katsojaluvut ovat nyt korkeampia kuin koskaan, jopa korkeampia kuin viime vuonna, Eva innostuu.

Televisiosarjoissa toisen tuotantokauden ongelmat ovat usein samankaltaisia kuin elokuvien jatko-osissa. Sarjan käsikirjoittajilla olikin siinä aikamoinen urakka.

– Mielestäni juoni kantaa hyvin myös toisella tuotantokaudella. Oletan, että se tuntuu tavallaan samalta kun palatessa kouluun loman päätyttyä. Käsikirjoittajat palasivat katkolta ja heidän piti saada sarja taas nopeasti käyntiin. Asiaan vaikutti sekin, että ensimmäisen kauden loppujakso vastasi kaikkiin kysymyksiin. Silloin on hieman vaikeampaa aloittaa seuraavaa kautta uusin kääntein.

Täydelliset naiset -sarja sinkosi julkisuuteen neljä naista, joista yksi oli 31-vuotias Eva Longoria, saippuaoopperanäyttelijä Teksasista. Hänelle toimittajien ja paparazzin väsymätön seuranta on vieläkin hieman outo kokemus.

– Tuntuu, kuin katselisin kaiken tapahtumista jollekulle muulle. En ole vieläkään oikein tajunnut, että tämä tapahtuu minulle.

– Ainoat ihmiset, joille voin valittaa elämästäni, ovat toiset naiset sarjassa. Teri Hatcher, Marcia Cross ja Felicity Huffman ovat kaikki käyneet tämän saman läpi ja saan heiltä usein hyviä neuvoja siihen miten selvitä tästä. Juttelemme paljon myös hankalista tilanteista, kuten vaikeista haastatteluista, koska kukaan ei halua kuulla kuuluisuuksien valittavan elämästään. Eli kun meillä on vaikeaa töissä tai papparazzin kanssa, puhumme toisillemme, Longoria valottaa.

Julkisuus on myös tuonut mukanaan spekulaatioita Longorian suhteista eri miehiin. Näyttelijä itse nauraa kuullessaan huhuja Golden Globe sekoiluistaan Jamie Foxxin kanssa.

– Se oli HILLITÖNTÄ! Jamiella oli seuralainen ja minullakin oli ystävä mukana. Vaikka vietin enemmän aikaa Terrence Howardin kanssa sinä iltana, ei sitä huomioitu. Terrence olikin hieman loukkaantunut, ja totesi “Hei, minähän siellä olin!!!”.

– Toinen kummallinen asia oli se, että lehdet kirjoittivat minun olleen ulkona kahdeksaan aamulla. Minähän menin töihin seuraavana aamuna. Kävin kaksissa juhlissa ja menin sitten kotiin. Kello oli silloin kaksi!, Longoria kertoo Staralle.

Näyttelijä Jamie Foxx ja Eva Longorian poikaystävä Tony Parker ovat hyviä ystäviä. Ranskalainen Parker tuottaa parhaillaan levyä Foxxin kanssa. Poikaystävästään Longoria voisi puhua loputtomiin.

– Tony on minulle kuin pakkomielle! Rakastan hänen suudelmiaan. Tony on todella romanttinen ja erittäin luova antaessaan minulle lahjoja. Hän ei anna koskaan kukkia, koska saan niitä jo niin paljon muualtakin. Jouluna hän suunnitteli minulle kierre-timanttiriipuksen. Se on itse asiassa numero yhdeksän, joka on hänen numeronsa. Tony soitti eräälle hyvälle ystävälleni, jotta voisi yllättää minut täydellisesti.

– Itse yllätän Tonyn aina kun palaan kotiin Texasiin, jossa käyn ainakin muutaman kerran viikossa. Kerron hänelle aina, etten pääse kotiin viikonlopuksi ja sitten kun ilmaannun sinne, hän ilahtuu tosissaan. Valmistan hänelle usein myös yllätysillallisia. Fondue on ranskalainen ruoka, ja kun valmistin sitä Tonylle, hän ei olisi voinut olla iloisempi. Tie hänen sydämeensä kulkee ehdottomasti vatsan kautta!

Carita RizzoLos Angeles