Historian kallein avioero vireillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Beatles -yhtyeen jäsen Paul McCartney on ansainnut uransa aikana valtavat määrät omaisuutta. Hän ilmoitti äskettäin erostaan Heather Mills-McCartneyn kanssa ja nyt tulossa on mahdollisesti jopa maailman kallein avioero. Rahallisesti se on ainakin Britannian historian kallein.

Lähes neljän vuoden avioliiton jälkeen eronneen 63-vuotiaan rokkarin ja 38-vuotiaan ex-mallin erossa jaetaan miljardiluokan omaisuus. Pariskunnan lakimiesten mukaan omaisuuden jaosta sovitaan mitä ilmeisimmin oikeusistumen ulkopuolella.

Paul McCartneyn omaisuudeksi arvioidaan noin 1,1 miljardia euroa. Esimerkkinä mainittakoon Prinsessa Dianan ja Prinssi Charlesin ero, jossa jaettiin noin 29 miljoonaa euroa, kun nyt jaossa on siis yli tuhat miljoonaa euroa.

Maailman suurimman avioeron titteliä erolle ei voi ainakaan suoralta kädeltä antaa, koska niin sanotusti kulissien takana lienee sovittu vieläkin suuremmista rahasummista. Niistä ei ole kuitenkaan saatu tietoja julkisuuteen.