Lost-sarjaan kaksi uutta hahmoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pian toiselle tuotantokaudelle siirtyvän Lost-sarjan fanit saavat ihailla kolmannella tuotantokaudella uusia hahmoja. Eilen sarjan tuottajat julkaisivat tiedon, jonka mukaan sarja saa ainakin kaksi uutta kasvoa.

Mukaan ovat tulossa Brasilian Tom Cruiseksi nimetty suosikkinäyttelijä Rodrigo Santoro ja Teho-osasto -sarjassakin nähty Elizabeth Mitchell. Hänet nähdään Lostissa Julietin roolissa. Santoro on kotimaassaan huippusuosittu, mutta ulkomailla häntä ei juurikaan vielä tunneta.

Tuottajat eivät vielä kertoneet kuinka pitkiin rooleihin näyttelijät on kiinnitetty.

– Emme halua kertoa tarkkoja tietoja tekemisistämme tai esimerkiksi uusista hahmoistamme. Yksi katselunautinnon parhaista puolista on uusien roolihahmojen ja heidän suhteidensa seuraaminen, tuottaja Carlton Cuse kertoi TVGuide.comille.

Elizabeth Mitchell nähdään pian valkokankaalla yhdessä Tim Allenin kanssa elokuvassa Santa Clause 3: The Escape Clause.