Beverly Hillsin kyttä tulee taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla menestyksekkäästi naurattanut Beverly Hillsin kyttä -elokuvasarja saa vielä yhden jatko-osan. Leffojen päätähti Eddie Myrphy nähdään siis vielä neljännen kerran räväkän Axel Foley -poliisin roolissa.

Kyseisten elokuvien myötä supertähdeksi noussut Eddie Murphy on jo kiinnitetty Paramount -studion työstämään elokuvaan. Parhaillaan leffalle etsitään ohjaajaa ja käsikirjoittajia. Elokuvan juonesta studio ei vielä halunnut paljastaa mitään, mutta mitä luultavimmin detroitilainen Axel Foley tutkii jälleen uusia rikoksia Beverly Hillsin julkkisalueilla.

Vuonna 1984 julkaistu ensimmäinen Beverly Hills -elokuva on tuotti maailmanlaajuisesti yhteensä huimat 316 miljoonaa dollaria. Elokuvan jatko-osa yllätti tuottamalla lähes yhtä paljon, noin 300 miljoonaa dollaria. Sarjan kolmas osa ei kuitenkaan täyttänyt odotuksia, kun työryhmä oli selvästi heikompi, sillä Don Simpson ja Jerry Bruckheimer jättivät projektin toisen osan jälkeen.