Peruukkipäinen Britney Spears myy asuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaljuksi itsensä taannoin ajellut poptähti Britney Spears on asettanut uuden Beverly Hillsissä sijaitsevan asuntonsa myyntiin vain kaksi kuukautta sen ostamisen jälkeen. Britney osti kuuden makuuhuoneen luksushuvilan joulukuussa, ja maksoi siitä kalustettuna 7,2 miljoonaa dollaria, eli noin 5,5 miljoonaa euroa.

Viime viikonloppuna myyntiin laitetusta talosta pyydetään nyt 7,5 miljoonaa dollairia, eli kiinteistön arvo on noussut parissa kuukaudessa noin 200.000 euron verran. Asunnossa on makuuhuoneiden lisäksi myös uima-allas, kirjasto, kotiteatterihuone ja palvelusväen asunto.

Ulkopuolisilta suljetulla asuinalueella Britneyn talon naapurissa asuvat muiden muassa Gwen Stefani ja Gavin Rossdale. Britney Spearsin ja Kevin Federlinen yhteinen Malibun asunto on yhä myynnissä 13,5 miljoonan dollarin hintaan.

Päänsä kaljuksi ajelemisen jälkeen pöhöttyneen näköinen Britney on bongattu jo pariinkin otteeseen lyhyt, mutta räväkkä platinablondi-peruukki päässään. Britneyn jälkikasvua ei ole nähty hetkeen äitinsä kanssa.