Supermalli: Muuta kotiini Britney!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum on ilmoittanut haluavansa auttaa Britney Spearsia. 34-vuotias kaunotar on tarjoutunut majoittamaan poptähden kotiinsa, jotta tämä saisi elämänsä taas raiteilleen.

– Hän voi soittaa minulle koska tahansa ja muuttaa kotiimme muutamaksi kuukaudeksi. Autan kyllä häntä selvitymään. Minusta tuntuu pahalta kun nuori ihminen päätyy noin hakoteille. Hän on toki elänyt erittäin villiä elämää, Heidi Klum kertoi saksalaisen ARD-kanavan haastattelussa.

Beverly Hillsissä asuvan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta.

Viikonloppuna tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun Britney ajeli päänsä kaljuksi ja hänen mielenterveytensä asetettiin kyseenalaiseksi. Sen jälkeen Britney on ollut pariinkin otteeseen myös sairaalahoidossa. Tällä hetkellä poptähti ei ole oikeuden mukaan kykeneväinen hoitamaan esimerkiksi omaisuuttaan.