Bikinikaunotar Marisa Miller nakuili rannalla, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller on poseerannut uimarannalla myös ilman rihman kiertämää, vain Applen mediasoittimeen ”pukeutuneena”.

Kyseinen kuva on peräisin jo viime kesältä, mutta 29-vuotias Marisa Miller on juuri nyt ajankohtainen, sillä hänet nähdään maineikkaan Sports Illustrated -lehden tuoreen uimapukunumeron kansikuvatyttönä sekä lehden sivuilla esittelemässä kurvejaan bikineissä.

Aiemmin Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on toiminut muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Nykyisin Miller on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.

Kuva Marisa Milleristä nakuilemassa löytyy tästä!