Suosikkikoomikon kuolinsyy vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdelehdistössä on tänään surtu suositun näyttelijä Bernie Macin poismenoa. Suosikkikoomikko menehtyi 50-vuotiaana varhain tänä aamuna Chicagossa sijaitsevassa sairaalassa. Nyt tähden kuolinsyy on vahvistettu.

Uutistoimisto AP on uutisoinut, että näyttelijän tiedottajan Danica Smithin mukaan Bernie Mac, oikealta nimeltään Bernard Jeffrey McCullough, menehtyi aamulla keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin. Smith ei vielä halunnut tiedottaa mitään muuta tapaukseen liittyvää. Hän pyysi mediaa ja faneja kunnioittamaan perheen yksityisyyttä tällaisena synkkänä hetkenä.

Alkuviikosta internetissä levitettiin huhua, jonka mukaan sairaalahoidossa ollut Bernie Mac olisi kuollut. Tieto ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa ja Smith julkaisi myöhemmin tiedotteen, jossa hän totesi hoitojen tehonneen ja Bernie Macin voivan jo paremmin. Hänen mukaansa tähti oli toipumassa täysin keuhkokuumeestaaan. Toisin kuitenkin kävi. Ensimmäisenä näyttelijän kuolemasta uutisoi tänä aamuna chicagolainen Sun Times.

50-vuotias Bernie Mac, oikealta nimeltään Bernard Jeffery McCullough, tuli tutuksi muiden muassa rooleistaan elokuvissa Transformers, Charlien Enkelit sekä Oceans 11, Oceans 12 ja Oceans 13. Lisäksi hänellä oli myös oma televisio-ohjelma The Bernie Mac Show.

Uusimmat