Teinipopparin synttärit – koko Disneyland varattu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuumimpiin teinitähtiin lukeutuva poppari-näyttelijä Miley Curys täyttää 5. lokakuuta 16 vuotta. Perinteiseen amerikkalaiseen tapaan tuolloin vietetään Sweet 16 -juhlat, jotka ovat kuitenkin Mileyn kohdalla uskomaton spektaakkeli.

Hänen juhliaan varten on nimittäin varattu maailman tunnetuin huvipuisto Disneyland kokonaisuudessaan. Kalifornian suurimpiin nähtävyyksiin lukeutuva puisto suljetaan tuolloin turisteilta ja sisään päästetään vain Mileyn vieraat, kilpailuvoittajia ja faneja, jotka pulittavat synttärilipusta 250 dollaria.

– Rakastan vuoristoratoja. Siitä illasta tulee todella upea, Miley Cyrus kertoi ET Onlinelle.

Liput Miley’s Sweet 16 – Share the Celebration -tapahtumaan tulevat myyntiin 30. elokuuta. Syntymäpäivänsä kunniaksi Miley on lupautunut osallistumaan myös hyväntekeväisyyteen Youth Service America -järjestön riveissä.

– Meillä on vain yksi maailma, ja meidän pitää pitää siitä huolta, Miley perusteli päätöstään.

Uusimmat