Tähdet juhlivat itsenäisyyttä Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan jälleen perinteisin menoin myös Tampereella itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta. Tuolloin hotelli Ilves muuttuu jo 21. kerran julkkisten kansoittamaksi itsenäisyysjuhlaksi.

Paikalle odotetaan noin kahtatuhatta parhaimpiinsa pukeutunutta kansalaista, jotka saavat illan aikana nauttia kotimaisesta musiikkitarjonnasta. Tapahtuman useilla esiintymislavoilla nähdään muiden muassa PMMP, Maija Vilkkumaa, Von Herzen Brothers, Kaija Koo, Disco Inferno ja Pauli Hanhiniemi.

Perinteiseen tapaan paikalla on juhlimassa myös paljon ansioituneita kansalaisia, jotka suuntaaat seuraavaksi illaksi Presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle Linnaan. Liput Ilveksen juhliin maksavat 45 euroa, mikä sisältää alkudrinkin.