Johanna Tukiainen haluaa Mika Häkkisen treffeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on jälleen kommentoinut suomalaisen urheilumaailman tähtiä Urheiluviikon haastattelussa. Tällä kertaa neitokaisen arvioitaviksi joutuivat takavuosien formulatähdet Mika Häkkinen ja Keke Rosberg.

Vaalea höpöhöpö-julkkis vertaili ensin Keken ja Pentti Matikaisen viiksiä ja tuli siihen lopputulokseen, että Kekellä on heistä seksikkäämmät viikset. Arvioitavaksi tulivat myös Keken ja Mika Häkkisen tatuoinnit. Tukiainen ei tiennyt, että Mika Häkkisellä on tatuointeja, mutta kommentoi silti niiden olevan tyylikkäitä.

– Itse en tykkää kovin isoista tatuoinneista, en ainakaan naisten kohdalla. Miehille sellaiset voi joskus sopiakin. Kimin ja Mikan tatuoinnit eivät ole liian isoja, Tukiainen selitteli Urheiluviikko-julkaisun haastattelussa.

Samassa haastattelussa Johanna Tukiainen valitsi itselleen myös mieleisensä treffiseuralaisen formulatähdistä.

– Yleensä tykkään vähän vanhemmista miehistä, eli jos mietitään sitä, kumman kanssa lähtisin mieluummin treffeille, valitsen Häkkisen.