Johanna Tukiainen: Mickey Rourke lähettelee minulle tekstiviestejä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin verkossa ja Seiska-lehdessä julkaistiin kuvasarja, jossa suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen poseeraa Oscar-ehdokkaana parhaillaan olevan The Wrestler -tähden Mickey Rourken kanssa.

Nyt Johanna Tukiainen kertoo lehden blogissaan saaneensa Rourkelta kymmeniä tekstiviestejä ja saavansa niitä yhä edelleen. Tukiaisen mukaan Mickey Rourke lähetti hänelle myös ystävänpäiväviestin ja on lisäksi kommentoinut Johannan ja hänen siskonsa kuvia verkossa.

Tukiaisen siskokset tapasivat näyttelijän viime vuoden toukokuussa Miamissa sijaitsevassa Mokai-ravintolassa, jossa Hollywood-tähti Johannan mukaan olisi suudellut häntä pariinkin otteeseen. Johanna ja Julia tapasivat näyttelijän myös myöhemmin samalla reissulla.

– Tapasin hänet myös eräänä toisena iltana The Raleigh nimisessä hotellissa South Beachillä Miamissa, jossa hän esitteli minulle pieniä suloisia koiriaan. Rourke lähetteli minulle kymmeniä tekstareita, joista suurin osa oli lyhyitä tyyliin ”XOXO” tms, Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissaan.

Uusimmat