Johanna Tukiainen julkaisee singlen ”Kuuluisuus on mua varten”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on kertonut suuntaavansa Julia-siskonsa kanssa lähiaikoina studioon työstämään musiikkia. Työn alla on siskosten yhteissingle nimeltä Kuuluisuus on mua varten.

Asiasta tänään uutisoineen Voicen mukaan jo aiemminkin huhuttu kappale on nyt saanut vahvistuksen. Tukiaisen mukaan kappaleesta on tulossa discohenkinen tanssibiisi, mutta se ei ole kuitenkaan ainoa siskosten suunnitelmissa oleva kappale. Tukiaisen siskokset kaavailevat yhteissinglestään kesähittiä ja luvassa on myös toinen singlejulkaisu, mikäli ensimmäinen saa hyvän vastaanoton.

Viime päivinä Johanna Tukiainen on ollut otsikoissa TuksuTV-nimisen nettilähetyksen tiimoilta. Hänen kotiinsa asennettiin nettikameroita, joita sai seurata maksullisena lähetyksenä internetin kautta. Kahden kuukauden sopimus päättyi kuitenkin asukkaiden riitoihin vain neljän päivän jälkeen.