Kohuväite: Katie Price on rakastunut toiseen mieheen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkispari Katie Price ja Peter Andre ilmoittivat avioerostaan kuluvan viikon maanantaina. Päivä päivältä kulissien takaa tulee esiin uusia tietoa, väitteitä ja huhuja.

Edelleen uskotaan yleisesti, että kyseessä on vain julkisuustemppu, jolla pariskunta saa rahastettua pari miljoonaa euroa.

Tuoreimman huhun mukaan Katie Price olisi avautunut Diili-ohjelman brittiversion tähdelle Mona Lewisille puolitoista kuukautta ennen eroilmoitusta. Naiset tapasivat Brightonissa sijaitsevalla Oceana-klubilla 21. maaliskuuta ja Lewisin mukaan povipommi kertoi hänelle olevansa rakastunut toiseen mieheen.

– Katie sanoi haluavansa tämän uuden miehen, mutta myös perhe-elämänsä Peter Andren kanssa. Hän sanoi, että lapset ovat hänelle tärkeimmät, mutta ettei enää rakastanut Peteriä, Diili-tähti kertoi Sunday Mirror -lehdelle.

Väitteen mukaan Katie olisi itkua tihrustaen tarjonnut hänen vihkisormustaan Lewisille ja todennut ettei sormus merkinnyt hänelle enää mitään. Katie ja Peter ovat tällä hetkellä ulkomailla ja kieltäytyneet kommentoimasta eroaan.