Twilight-tähden suudelmasta maksettiin jättisumma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin valkokankaallakin nähdyn Twilight-elokuvan miespääosaa esittänyt Robert Pattinson on saanut roolisuorituksestaan varsin vaihtelevia arvioita, mutta ilmeisesti miehen komeus vetoaa ainakin osaan naisista.

Parhaillaan Cannesin elokuvajuhlilla edustamassa oleva Robert Pattinson oli nimittäin eilen mukaan hyväntekeväisyyden vuoksi järjestetyssä huutokaupassa, jossa kauppatavarana oli muiden muassa hänen suudelmansa sekä supertähtien luovuttamaa esineistöä.

Cinema Against AIDS 2009 -tapahtumassa Pattinsonin poskisuudelman arvo nousi lopulta niin korkeaksi, että se päätettiin jakaa kahden kilpahuutajan kesken. Molemmat huutajat maksoivat lopulta 20.000 dollaria tapaamisesta näyttelijän kanssa. Tapaamisen lisäksi kauppaan kuului myös Twilight-näyttelijän antama poskisuudelma.

Tämän lisäksi hyväntekeväisyyteen kerättiin varoja myös huutokauppaamalla muiden muassa ex-presidentti Bill Clintonin saksofoni. Erikoisin kauppatavara oli kuitenkin ylellinen loma yhdessä tuoreen kihlaparin, Harrison Fordin ja Calista Flockhartin kanssa.