Twilight-tähdet syövät kuormasta – yllätysromanssi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Twilight-elokuvan päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat mahdollisesti nykyisin pariskunta myös valkokankaan ulkopuolella. Heidät on viime aikoina nähty toistuvasti treffeillä keskenään.

Äskettäin Robert ja Kristen juhlivat yhdessä iltaa varsin läheisissä tunnelmissa bändikeikalla. Sunnuntaina heidät puolestaan bongattiin nauttimassa yhteistä illallista Italiassa, jossa Twilight-leffan New Moon -jatko-osaa parhaillaan kuvataan.

Nuorten mukana oli myös muita elokuvan kuvausryhmään kuuluvia, mutta silminnäkijöiden mukaan Robert Pattinson ja Kristen Stewart viihtyivät varsin hyvin keskenään. Leffaa kuvataan Montepulcianon kaupungissa noin 150 kilometriä Roomasta pohjoiseen.

Huippusuosittujen High School Musical -elokuvien päätähdet ja valkokankaan pariskunta Vanessa Hudgens ja Zac Efron ovat niin ikään seurusteleva pari myös siviilissä.