Homssuinen Mischa Barton juhli ympäripäissään – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen O.C. -suosikkisarjan tähti Mischa Barton yrittää parhaillaan saada hieman pysyvämpää jalansijaa Yhdysvaltojen näyttelijämarkkinoilla. Hänen Closing The Ring -elokuvansa alastonkohtaus rankattiin keväällä viime vuoden parhaaksi alastonkohtaukseksi.

Supermallien maailmaan sijoittuvaan A Beautiful Life -televisiosarjaan sittemmin kiinnitetty Mischa Barton joutui äskettäin lihotuskuurille, koska hänen langanlaiha olemuksensa olisi tuotantoyhtiön mukaan antanut nuorille katsojille vääränlaisen roolimallin.

Nyt Mischa Barton on kuvattu Lontoon yössä todellisissa juhlatunnelmissa. Vahvasti humalainen julkkistähti ikuistettiin hänen poistuessaan julkkisten suosimalta Bungalow 8 -klubilta. Paparazzikuvan perusteella nyt olikin jo aika suunnata kotia kohti, sillä näyttelijän silmät eivät tuntuneet pysyvän millään auki. Katso kuva tästä.