Madonnalle buuattiin Lontoossa – miten käy Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmusiikin suurin naistähti Madonna on edelleen jo viime vuonna alkaneella Sticky & Sweet -kiertueellaan, joka saapuu loppukesästä myös Suomeen. Lontoossa lauantaina esiintynyt supertähti sai konserttiyleisöltä yllättävän vastaanoton.

Fanit sydämistyivät, kun O2 Areenalla esiintynyt Madonna aloitti konserttinsa yli tunnin alkuperäisestä aikataulustaan myöhässä. Valtaisiin suosionosoituksiin tottunut laulaja sai tällä kertaa nousta esiintymislavalle jättiyleisön buuausten saatelemana.

Myös brittilehdistö antoi tähdelle satikutia ja epäili, että Madonnan ote on alkanut lipsua pitkän ja raskaan kiertueensa ja tuoreen perheenlisäyksensä myötä. Fanien seisottaminen tunnin ylimääräistä kuumassa konserttisalissa ei ollut lehtienkään mieleen. Keikkapaikka oli sama, jossa Michael Jacksonin oli määrä aloittaa lähipäivinä paluukonserttiensa sarjan. Keikan aikana Madonna esittikin videoscreeneiltä otteita Jacksonin musiikista.