Tuksun manageri menee pidemmälle kuin suojattinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on aikaansaanut kuluneen vuoden aikana toinen toistaan sekavampia tapauksia, mutta loppujen lopuksi kaikkein sekavimmasta tapauksesta vastaa nyt hänen managerinsa Tuija Järvinen. Hän on nimittäin kommentoinut viime päivinä suojattinsa heikkoa radiosoittoa.

Johanna Tukiaisen esikoissingle Lööppijulkkis lienee vuoden kohutuin yksittäinen single, mutta lähinnä vitsiksi luonnehdittavaa kappaletta ei ole luonnollisestikaan otettu radiosoittoon harvoja yksittäissoittoja lukuunottamatta. Tämän ”soittoboikotin” syitä ei tarvitse kovin kaukaa hakea, mutta Järvisen kanta asiaan on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Manageri on nimittäin ilmoittanut uskovansa, että syynä on sukupuolisyrjintä. Esimerkiksi Voicen juontaja Vappu Pimiä on nyt joutunut managerin tähtäimeen, koska Vappu totesi – kuten moni muukin – että kappaletta tuskin kuullaan jatkossa radiotaajuuksilla. Torstaina Järvinen kuitenkin uhkasi viedä asian lakimiehen pohdittavaksi.

– Aion ottaa yhteyttä lakimieheeni tutkittaakseni, onko tässä kysymys jonkinlaisesta syrjinnästä tai muusta. Jotain tässä loukataan, ja otan selvää mitä. Onko kysymys vaikkapa tasa-arvosta? Manageri ihmetteli Hymy-lehden mukaan.

Lehden saamien tuoreimpien tietojen mukaan julkkikseksi itsekin Tuksun varjolla tähtäävä Järvinen olisi valmis jopa alastonkuviin. Tosin laihdutuskuurin jälkeen.

– Hui! Kyllä se varmaan kävisi, mutta ensin on syytä pitää dieettiä lääkärin valvonnassa, Järvinen myönsi