Teinitähti julkaisi omat bikinikuvansa netissä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Alexa Vega on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon nimi. Nyt hän on kuitenkin noussut erityisesti Yhdysvalloissa otsikoihin julkaisemalla nipun omia bikinikuviaan Twitter-blogissaan.

Pitkästä urastaan huolimatta parikymppinen nouseva tähti ei ole vielä niin suuri nimi, että paparazzit seuraisivat häntä ympäri Los Angelesia. Ehkäpä juuri siksi nuori tähti onkin päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä ja julkaista itse muutaman valokuvan rannalta. Kuvissa hänet nähdään poseeraamassa kameralla ruskea-kelta-punaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Alexa Vega tunnetaan näyttelijäuransa lisäksi myös laulajana ja pianistina. Hän on julkaissut laulu-urallaan jo 11 singleä. Näyttelemisen Vega aloitti jo pikkulapsena Spy Kids -elokuvista. Sittemmin lapsitähdestä teinitähdeksi varttunut neitokainen on tähdittänyt lukuisia televisiosarjoja ja elokuvia. Sarjoista tunnetuin lienee Teho-osasto. Vuonna 2009 hän on mukana elokuvissa Helix, The Mine ja Broken Hill. Nykyisin Alexa näyttelee yhtä päärooleista Ruby And The Rockits -sarjassa.