Kissatappelu: Naisnäyttelijä pidätettiin pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta kuuluu taas kummia sikäläisten näyttelijöiden saralta. Suositusta East Enders -saippuasarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut ja nykyisin Hollyoaks Later -sarjassa nähtävä Nicola Stapleton on nimittäin pidätetty pahoinpitelystä.

Naistähti oli viettämässä iltaansa Lontoossa sijaitsevalla Wellington Clubilla, kun joukko ihmisiä kerääntyi ravintolan edustalle ja alkoi riidellä äänekkäästi. Tapauksen keskiössä oli Nicola Stapleton.

– Ryhmä naisia tunnisti East Endersin Nicolan. He antoivat hänelle vähän huomiota ja Nicola raivostui heille. Hän alkoi huutaa olleensa mukana ”muissakin vi**n ohjelmissa” ja löi Karenia kasvoille. Se oli rajua, silminnäkijä kertoi.

35-vuotias näyttelijätär ja tappelun toinen osapuoli Karen Singer pidätettiin paikalta ja he saivat sakot, The Sun -lehti kertoi. Lehden mukaan naisten lisäksi välikohtauksesta pidätettiin myös kaksi tappeluun osallisena ollutta miestä. Jokainen sai 80 punnan, eli noin sadan euron, sakot.