Povipommin homoystävät ahdistelivat Peter Andrea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän aikana varsin lapsellisiin sivalluksiin avioeronsa tiimellyksessä sortunut Katie Price, eli povipommi Jordan, on tuoreimpien tietojen mukaan saanut myös ystävänsä mukaan Andre-vastaiseen kampanjaansa.

Brittilehtien tuoreimpien tietojen mukaan Pricen homoystävät, joista toinen on hänen stylistinsä, hyökkäsivät tiistaina lontoolaisen May Fair -hotellin baarissa bongaamansa Peter Andren kimppuun sanallisesti. Lopulta tilanne kärjistyi niin, että ulkopuoliset joutuivat puuttumaan asiaan ja Peter katsoi parhaaksi poistua paikalta.

Tilanne sai alkunsa, kun tunnettu homopari Gary Cockerill ja Phil Turner päätyivät sattumalta samaan baariin Jordanin ex-miehen kanssa. Andren seurassa oli tuolloin Spice Girls -yhtyeestä tuttu ex-tyttöystävä Melanie ”Mel B” Brown ja tämän aviomies Stephen Belafonte. Pian homopariskunta olikin jo sättimässä laulajaa kovaan ääneen, ja tilanne äityi varsinaiseksi riidaksi. Tilanne päättyi vasta kun Andren manageri Claire Powell tuli riitapukarien väliin.