Britney Spears äänestettiin vuoden julkkisäidiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on jälleen äänestetty Vuoden äidin tittelistä. Tälläkin kertaa UK Savings Company -yhtiön järjestämän äänestyksen tulos oli hienoinen yllätys, sillä voiton vei poptähti Britney Spears.

Britney Spears on viimeksi kuluneen kahden vuoden aikana käynyt todellisissa pohjamudissa päihteiden takia. Vieroitushoidossa hän sai kuitenkin uuden vaihteen silmään ja on sittemmin tehnyt upean paluun. Nykyisin Spears viettää paljon aikaa kahden lapsensa kanssa ja pojat olivat mukana myös hänen maailmankiertueellaan.

Britneyn lisäksi kymmenen parhaan julkkisäidin listalle mahtuivat myös Christina Aguilera, Angelina Jolie, Jade Goody, Katie Holmes, Madonna, Jessica Alba, Jen Garner, Nicole Richie ja Victoria Beckham.

Äänestyksen ykkösenä, eli Vuoden parhaana julkkisäitinä, palkittiin taannoin myös Katie Price, eli povipommi Jordan. Hänen tittelinsä on sittemmin kyseenalaistettu, kun avioeron läpikäynyt glamour-malli ryhtyi erosta kuultuaan juopottelemaan jättäen lapset viikoiksi poptähti-isän hoiviin.