Uusi shokkipaljastus povipommin kuolemasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Anna Nicole Smithin helmikuussa 2007 tapahtuneesta kuolemasta on jo kauan, mutta tapauksen tutkinta ja oikeudenkäynnit jatkuvat edelleen. Eilen asiassa saatiin oikeudenkäynnin yhteydessä jälleen uutta shokeeraavaan tietoa, sillä lääkärin mukaan superjulkkis oli vakavasti sairas jo viikko ennen kuolemaansa.

E! Onlinen saamien tietojen mukaan floridalainen lääkäri Harold Schueler kertoi eilen oikeudessa Playboy-tähden kärsineen suuresta mätäpaiseesta takapuolessaan. Se oli saanut alkunsa lääke- tai huumepistoksista. Lääkärin mukaan tämä infektio on voinut olla osallisena siihen, että Anna Nicole Smith menehtyi, sillä heikentyneen terveydentilan takia hänen elimistönsä ei mahdollisesti enää kestänyt hänen nauttimaansa massiivista lääkecocktailia. Smith käytti runsaasti kipulääkkeitä, masennuslääkkeitä sekä unilääkkeitä.

Tähden henkivartija Maurice ”Mo” Brighthaupt vahvisti osaltaan tarinaa kertomalla nähneensä Smithin miesystävän Howard K. Sternin piikittävän Anna Nicolea ainakin viisi kertaa muutaman päivän sisällä. Eilen alkaneen oikeudenkäynnin ensimmäisen osuuden uskotaan kestävän jopa viikkojen ajan ja vasta sen jälkeen tuomari päättää tullaanko tapauksesta syyttämään ketään rikoksesta.