Tänään on virallinen CAPS LOCK -päivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaan mahtuu jos jonkinlaisia juhla- ja teemapäiviä, ja tänään niistä on vuorossa KANSAINVÄLINEN NÄPPÄINLUKKOPÄIVÄ, JOTA VIETETÄÄN KAKSI KERTAA VUODESSA YMPÄRI MAAILMAA. TOINEN VIRALLINEN CAPS LOCK -PÄIVÄ ON 28. KESÄKUUTA.

KYSEESSÄ EI TIETENKÄÄN OLE MIKÄÄN KOVIN VIRALLISESTA TEEMAPÄIVÄSTÄ, VAAN IHAN LEIKKIMIELISESTÄ TEMPAUKSESTA. YLEENSÄ SUURILLA KIRJAIMILLA ”HUUTAMISTA” TULEE VÄLTTÄÄ NIIN ARTIKKELEISSA JA BLOGIKIRJOITUKSISSA KUIN MYÖS VERKKOON KIRJOITETUISSA KOMMENTEISSA. NÄMÄ KAKSI EDELLÄ MAINITTUA PÄIVÄÄ MUODOSTAVAT KUITENKIN POIKKEUKSET.

TÄLLE TEEMAPÄIVÄLLE ON PERUSTETTU MYÖS OMAT VERKKOSIVUT, JOISSA KAIKKI TEKSTI ON LUONNOLLISESTI KIRJOITETTU ISOILLA KIRJAIMILLA, KUTEN PÄIVÄN TEEMAAN KUULUU. SIVUSTO LÖYTYY OSOITTEESTA CAPSLOCKDAY.COM.