Tiger Woodsin vaimon hätäpuhelu julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woodsin suhdeskandaali sai eilen yllätyskäänteen, kun hänen vaimonsa Elin Nordegrenin äiti jouduttiin noutamaan sairaalaan perheen kotoa. Tytärtään skandaalin keskellä lohduttamaan saapunut äiti oli hetkeä aiemmin saanut sairauskohtauksen ja kaatunut kylpyhuoneen lattialle.

Puhelun aikana kuullaan kuinka hätääntynyt vaimo ilmoittaa hätäkeskuksen päivystäjälle äitinsä pyörtyneen ja kaatuneen lattialle. Perheen lapset itkevät taustalla. Pian vaimo kuitenkin huomaa äitinsä tulleen tajuihinsa ja olevan paremmassa kunnossa. Nyt vaimon tekemä hätäpuhelu on päätynyt verkkoon. Kuuntele hätäpuhelu tästä.

Puhelun loppupuolella Elin Nordegren ilmoittaa ettei halua enää ambulanssia paikalle, mutta sellainen kuitenkin lähetettiin Tiger Woodsin talolle. Eilen uutisoitiin, että äiti ei halunnut lähteä tarkastattavaksi, mutta ensihoitajat kuljettivat hänet kuitenkin sairaalaan.