Madonna, hanki teinityttärellesi peittävämpiä vaatteita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä Suomessakin ennätyssuuressa ulkoilmakonsertissa esiintynyt poptähti Madonna on tuonut 13-vuotiaan Lourdes-tyttärensä näytille julkkisjuhliin. Äiti ja teinitytär osallistuivat toissapäivänä yhdessä Nine-elokuvan ensi-iltaan New Yorkissa.

Punaisella matolla Madonna ja Lourdes poseerasivat innokkaina kameroille. Supertähti-äiti oli sonnustautunut varsin rauhalliseen ja perinteiseen mustaan mekkoon, mutta tytär oli pukeutunut ainakin ikäisekseen aivan liian seksikkääseen asuun. 13-vuotiaalla oli nimittäin jalassaan minihame ja verkkosukkahousut, mutta yläosassaan onneksi sentään nahkatakki. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina teinipoppareista varsinkin Miley Cyrus on joutunut toistuvan kritiikin kohteeksi ikäisekseen liian seksikkäiden esiintymisasujensa takia. Hän on kuitenkin Lourdesia peräti neljä vuotta vanhempi, joten ei ihme että viihdelehdet ovatkin nyt kilvan ihmetelleet Madonnan tyttären asuvalintoja.