Lehti: Tiger Woods pettää vaimoaan edelleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä Orlandosta luksusjahdillaan ilmeisesti kohti Bahamaa suunnannut Tiger Woods ei ole tuoreimpien lehtiväitteiden mukaan lopettanut vaimonsa pettämistä valtavasta kohusta huolimatta.

Amerikkalainen In Touch -lehti nimittäin väittää, että Tiger olisi harrastanut seksiä ainakin yhden rakastajattarensa, Rachel Uchitelin, kanssa myös suhdeskandaalin paljastumisen jälkeen. Lehden saamien tietojen mukaan Tiger ei ole lainkaan katumapäällä, vaan jatkanut uskottomuuttaan entiseen tapaan.

– He ovat maanneet yhdessä koko ajan siitä saakka kun skandaali tuli julkisuuteen. He ovat tapailleet Palm Beachilla sijaitsevassa asunnossa ja ovat rakastuneita. Rachelin asunto oli parinsadan metrin päässä Woodsin veneen laituripaikasta, Uchitelin ystäväpiiristä väitetään.

Tiger Woods on onnistunut piilottelemaan medialta koko tuon ajan, eli 27. marraskuuta saakka. Siten lähteen puheita ei voida ainakaan havaintojen perusteella suoralta kädeltä tyrmätäkään. Rachel Uchitel ei ole itse suostunut kommentoimaan lainkaan väitteitä, eli hän ei ole myöskään kiistänyt tietoja.